Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie welke u kunt gebruiken bij de voorbereiding op de (ver)koop van uw woning. Ook kunt u klikken op de bijbehorende links voor meer informatie.

https://www.gastvrijheidspas.nl/
De Gastvrijheidspas is een platform voor het verbinden en samenbrengen van 65-plussers én ondernemers die iets voor ouderen willen betekenen. Het platform is actief in de gemeenten Epe, Hattem, Heerde en Oldebroek.

http://www.funda.nl/
Funda is de nummer 1 onroerend goed website in Nederland.

https://www.nvm.nl/
Site van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen.

http://www.berends-slump.nl/
Of u nu particulier bent of een onderneming heeft: Berends & Slump wil graag uw partner zijn op het gebied van bankzaken, hypotheken en verzekeringen.

http://www.bultman-hartholt.nl/

http://www.hattem.nl/
De informatiesite van de gemeente Hattem.

http://www.alsbestegetekst.nl/
U zoekt de beste teksten tegen het scherpste tarief? Tekstbureau Alsbestegetekst schrijft ze. Uiteraard in samenspraak met u. Of u nu op zoek bent naar een goedlopende tekst, flyer content, pakkende sollicitatiebrieven frisse teksten voor uw website, Alsbestegetekst heeft het als beste in huis!

http://www.andersstyle.nl/
Bent u op zoek naar nét even wat anders op het gebied van interieurstyling? Andersstyle levert een scala aan diensten, zoals vastgoedstyling, verkoopstyling, interieuradvies, fotografie, etc. Neem gerust een kijkje!

http://www.gonnyvanduinen.nl
Woning fotografie

http://www.woneninassenrade.nl/
Informatie over het nieuwste uitbreidingsgebied van Hattem.

http://www.veluwewerkt.nl/
Veluwe werkt is een initiatief van Bedrijvenkring Hattem, Bedrijven Contact Heerde en Bedrijvenkring Gemeente Epe met een tweeledig doel. Voor werkzoekenden om de vacatures in de regio Noord-Oost Veluwe overzichtelijk te presenteren. Ben je op zoek naar een baan in een inspirerende omgeving? Je vindt hier de vacatures én informatie over de regio. Voor werkgevers om onderling te communiceren en informatie te verstrekken over personeelszaken op een besloten gedeelte.