Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Eikenlaan 9 in Hattem 8051 BD

Eikenlaan 9

8051 BD Hattem
€ 385.000,- k.k.

Omschrijving

Deze voormalige woning en thans nog dienstdoend als kantoor is gelegen op een perceel van 650m². Er zijn voldoende parkeerplaatsen. De woning is gebouwd in 1965 en is weer eenvoudig te verbouwen tot woonhuis, waarbij alle woonfuncties op de begane grond zijn. En de ligging? Die is ronduit prachtig in een geliefde wijk in Hattem Zuid. Op deze plek

...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 145 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Deze voormalige woning en thans nog dienstdoend als kantoor is gelegen op een perceel van 650m². Er zijn voldoende parkeerplaatsen. De woning is gebouwd in 1965 en is weer eenvoudig te verbouwen tot woonhuis, waarbij alle woonfuncties op de begane grond zijn. En de ligging? Die is ronduit prachtig in een geliefde wijk in Hattem Zuid. Op deze plek geniet u van stijlvolle villa’s en bosrijke paden en lanen.

Indeling begane grond:

U stapt het pand binnen via de entree/hal met deur naar een lange diepe hal met meterkast en aan het einde van de gang de achteringang. Aan de linkerzijde treft u verschillende ruimtes, o.a.: 3 werk(leef)ruimtes (waarvan 2 ruime kamers). Verder treft u aan de rechterzijde van de gang de toiletten (2 stuks), lichtkoepel en wastafel, pantry met eenvoudig keukenblok en een vaste kast met wastafeltje en boiler. Lichtinval in de keuken via een lichtkoepel. Aan het begin van de gang kunt u ook naar rechts en treft u een ruime werk(leef)ruimte aan. Verder treft u nog 3 aparte ruimtes aan (huidig in gebruik als magazijn/opslag).


Eerste verdieping:

Vanuit kamer 3 bereikt u via een vlizotrap de bergzolder met cv-opstelling.

Via vlizotrap te bereiken bergzolder met cv-opstelling.

Verkennend bodemonderzoek:

Er is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd door Boluwa Eco Systems BV, onder projectnummer 19297, op 19 december 2019. De resultaten van het uitgevoerde bodemonderzoek geven geen milieuhygiënische belemmeringen voor de bestemmingsplanwijziging en de bouwplannen op de locatie.


Omgevingsvergunning:

Met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 1e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 4 lid 9 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) kan het gewijzigde gebruik van een bestaand bouwwerk worden toegestaan (kantoor -> wonen) met de voorwaarde dat de bebouwde oppervlakte en bouwvolume door een eventuele verbouwing niet worden vergroot. Deze omgevingsvergunning is reeds aangevraagd en is onherroepelijk geworden.


Voor het intern wijzigen van het pand moet in de onderstaande gevallen een omgevingsvergunning worden aangevraagd (art 3  lid 8 Bor):

-              Verandering van de draagconstructie

-              Verandering van de brandcompartimentering


Ook voor het wijzigen van de voorgevel(s) moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd.


Wie gaat deze stap en uitdaging aan en maakt van deze pracht locatie zijn of haar droomwoning.

Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 145 m² Perceeloppervlakte 650 m² Overige inpandige ruimte 47 m² Inhoud 848 m³ Aantal kamers 7 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Energieklasse E Energieindex 1.50 Energie einddatum 19-06-2029 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Atag Blauwe Engel II (Gasketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Voortuin en zijtuin Hoofdtuin Zijtuin Oppervlakte hoofdtuin 268 m² (24.5 m bij 10.95 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 8 Dak Soort dak Zadeldak Toelichting en deel plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Hattem Sectie B Perceelnummer 1802 Oppervlakte 650 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring