Bouwkundige keuring

Laat PostHuis makelaardij dan de bouwtechnische keuring voor u regelen.

Heeft u na lang zoeken eindelijk de woning gevonden die geheel aan uw wensen voldoet? Laat PostHuis makelaardij dan de bouwtechnische keuring voor u regelen. Wij werken samen met een erkend bureau .

Het voordeel van een bouwtechnische keuring: Het geeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in de huidige staat van de woning en de mogelijke herstelkosten die binnen een jaar tot 5 jaar te verwachten zijn.

Wanneer kunt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Een bouwkundige keuring kan op verschillende momenten plaatsvinden:
  • Tijdens de bezichtigingen: u voorkomt hiermee een miskoop of hoge onderhoudskosten in de (directe) toekomst;
  • Tijdens de onderhandelingen: een bouwkundig rapport kunt u prima gebruiken tijdens het onderhandelingsproces;
  • Tijdens de procedure tot het verkrijgen van een financiering: de hypotheek-verstrekkende instantie kan om een bouwkundige keuring vragen indien de taxateur in zijn taxatierapport heeft verklaard dat hij verwacht dat de kosten om het object in een goede onderhoudsstaat te brengen meer dan 10% van de taxatiewaarde van het object omvatten Of indien u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie wenst;
  • Als verkoper: u kunt profiteren van een versnelde verkoop. De koper krijgt namelijk een goed beeld van de eventueel te verwachten kosten.
Het bouwtechnische rapport wordt nadat de bouwkundig keuring is uitgevoerd uitgewerkt en binnen 2 tot 3 werkdagen aan u verzonden.

Meer informatie? Bel ons!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring